Titan Bet
0

Koeficijent da će Henry zabiti Tottenhamu rukom – 40.00

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
U četvrtak, 22. jula, francuski će nogometaš Thierry Henry na njujorškoj Red Bull Areni debitirati za svoju novu ekipu, Red Bulls New York, u prijateljskom dvoboju protiv londonskog Tottenhama.

Da bi njegov premijerni nastup u dresu kluba s Manhattana prošao što zapaženije, pobrinuli su se kladioničari. Goal.com tako izvještava da je kladioničarska kompanija Titan Bet ponudila svojim igračima set opcija koje se tiču nastupa 33-godišnjeg Francuza u utakmici protiv Tottenhama.

Opcija "postiže gol" tako je procijenjena na koeficijent 2.75, dok je opcija da će postići prvi gol na utakmici vrijedna koeficijenta 7.50.

Nikad u Premiershipu Henry kao igrač Arsenala rivalima u sjevernolondonskom derbiju nije zabio više od jednog gola u jednoj utakmici. Opcija da će to učiniti ovaj put procijenjena je na koeficijent 9.00.

Opcija "dobiva žuti karton" donijet će potencijalnom igraču, za slučaj da Henry bude opomenut, šest puta veću zaradu od uplaćenog iznosa, dok su crveni karton bookmakeri iz Titan Beta procijenili na koeficijent 34.00.

Konačno, najatraktivnija od svih razrada jest opcija će Tottenhamu Henry gol zabiti rukom (40.00).

Francuskoj je reprezentaciji nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici Henry donio uštopavši loptu rukom i potom asistiravši Gallasu za pogodak odluke u produžetku uzvratnog dvoboja dokvalifikacija za SP, protiv Iraca na Stade de Franceu u Parizu.