Nogomet
0

Kneževića svojataju i Juventus i Torino

FENA
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Branič hrvatske nogometne reprezentacije Dario Knežević (26) nalazi se u središtu skandala u Italiji nakon što oba torinska prvoligaša, Juventus i Torino, smatraju da imaju važeći ugovor s njim za sljedeću sezonu.

Knežević je prošle sezone igrao za Livorno, koji je ispao iz Serie A, te se tijekom EURA pojavila vijest kako će u sezoni 2008/09. biti na posudbi u Juventusu, no iz Torina tvrde kako imaju Kneževićev potpis na ugovoru koji je pohranjen u Udruženju talijanskih prvoligaša.

"Mislim da istoga igrača ne možete dva puta prodati. To je pitanje poštenja, svijet nogometa bi morao imati pravila", kazao je predsjednik Torina Urbano Cairo.

S druge strane sportski direktor Juventusa Alessio Secco smatra da Knežević ima valjani ugovor s njima.

"Knežević nije potpisao niti jedan drugi ugovor osim onoga s nama. Zato smatramo da nema nikakvog slučaja i sutra ćemo pohraniti pisani dogovor", rekao je Secco na konferenciji za novinare.

Naravno, Knežević bi radije želio zaigrati za poznatiji i jači klub, a to je Juventus.

"Poštujem Torino, ali još kao dijete sanjao sam da zaigram u velikom klubu, a Juventus je najveći od svih. Posljednjih dana nisam niti najmanje dvojio o tome za koji klub želim igrati", rekao je Knežević.