Nogomet
0

Klopp: Uvjeren sam da Bayern prolazi Real

Totalsport
Jürgen Klopp (Foto: AFP)
Jürgen Klopp (Foto: AFP)
Jürgen Klopp, trener dortmundske Borussije, vjeruje da će ekipa Bayerna nadoknaditi zaostatak 1-0 protiv Real Madrida u uzvratnoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka i plasirati se u finale.

"Naravno da želim Bayernu sve najbolje u toj utakmici. Bez obzira na rezultat i prvog susreta i dalje sam uvjeren da Bayern prolazi u finale", tvrdi Klopp, koji je prošle sezone s Borussijom izbacio Real Madrid u polufinalu, pa je izgubio njemačko finale od Bayerna na Wembleyju s 2-1.

Ove sezone je Real Madrid u četvrtfinalu bio bolji od Borussije.

Nekadašnji legendarni Bayernov nogometaš Paul Breitner, koji je bio i predstavnik bavarskog kluba na žrijebu za polufinale, također je optimist po pitanju Bayernovih šansi za prolaz u finale.

"Ako odigramo našu normalnu utakmicu, možemo pobijediti Real Madrid, bez obzira igramo li kod kuće ili kod njih. Zato što smo bolji od njih. Nemamo Cristiana Ronalda u sastavu, ali općenito gledajući smo bolja ekipa. No, moramo odigrati onako kako znamo. Franck Ribery pokazao je protiv Werdera da je opet u formi. Zadnjih pola sata je bio čisti užitak. To me čini optimistom za utorak. Moramo nastaviti raditi ono što smo radili u drugom poluvremenu protiv Werdera", kaže Breitner.