Magazin People
0

Klinsmann prije dvije godine trebao preuzeti Liverpool

Totalsport
Bivši selektor njemačke nogometne reprezentacije Jürgen Klinsmann trebao je, prema pisanju magazina People, prije dvije godine postati trener Liverpoola.

Tada je Rafael Benitez odbio produžiti ugovor s "redsima", a američki vlasnici kluba George Gillett i Tom Hicks su kao prvi izbor za njegovog nasljednika označili Klinsmanna.

Otvorili su i pregovore s Nijemcem koji je, navodno, bio zainteresiran za posao. No, Benitez je u konačnici ipak produžio ugovor, a Klinsmann je kasnije postao trener Bayerna.

Iako je u međuvremenu morao otići s klupe bavarskog diva i ponovno je slobodan, danas više nije prva želja vlasnika Liverpoola ukoliko Benitez napusti klupu.

Španac je na meti kritika zbog vrlo slabe sezone u kojoj Liverpool zauzima tek peto mjesto u Premier ligi s velikih 13 bodova zaostatka za vodećim Chelseajem, a u Ligi prvaka nije uspio izboriti plasman u drugi krug.

Iako se razlaz s Benitezom zasad ipak ne čini vjerojatnim, ako do njega ipak dođe, People piše da će prvi kandidat za klupu biti menadžer Aston Ville Martin O'Neill.