Nogomet
0

Klasniću novi ugovor

FENA
"Osjećam se dobro, mogu bez problema voziti bicikl sat vremena i trčati pola sata. Vjerujem u brz povratak nogometu", kazao je hrvatski nogometaš Ivan Klasnić u razgovoru za njemački list "Bild am Sonntag".

Klasnić je potvrdio kako mu je Werder ponudio novi jednogodišnji ugovor. Međutim, prije potpisivanja mora proći liječnički pregled, ali i dobiti odoborenje za konzumiranje kortizona, koji se nalazi na listi nedozvoljenih doping sredstava.

"Uzimam kortizon ujutro, u podne i navečer. Kao narkoman, ali u pozitivnom smislu", kazao je Klasnić te dodao: "Potpisat ću novi ugovor ovoga tjedna. Procedura je odgođena jer sam bio na odmoru, ali sve je dogovoreno i neće biti nikakvih problema. Nakon transplatacije bubrega hrvatski reprezentativac počeo je lagano trčati još u ožujku ove godine, a sada je odradio i prvi trening. No, još je pod liječničkim nadzorom te ne trenira punom snagom.

"Zadao sam si cilj: Igrat ću u novoj sezoni. Nije bitno hoće li to biti u kolovozu ili rujnu. Bubreg dobro funkcionira, iako znam da nikad neće biti optimalno", rekao je Klasnić.