Nogomet
37

Kladionice daju prednost Zmajevima u Izraelu

Piše: J. H.
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u Izrael putuje desetkovana povredama. Iako selektor Safet Sušić ne može računati na važne igrače, kladionice su Zmajevima dale ulogu blagog favorita.

Izrael iz dvije utakmice kvalifikacija ima dvije pobjede i to obje gostujuće (protiv kipra 2:1 i Andore 4:1). S druge strane, Zmajevi su u tri susreta osvojili tek dva boda (izgubili su od Kipra u Zenici 2:1, u Cardiffu protiv Walesa je bilo 0:0, a u Zenici protiv Belgije 1:1).

Nedjeljni susret u Haifi pred oko 30.000 navijača bit će itekako važan za obje selekcije, ali mnogo važniji za bh. nogometnu reprezentaciju koja bi u slučaju poraza bila itekako udaljena od Eura 2016. u Francuskoj.

Kladionice u BiH daju blagu prednost Zmajevima, Tako u kladionici Lutrije BiH možete pronaći kvote 2,65 na pobjedu Izraela, 3,00 na remi i 2,60 na pobjedu BiH.

Slične kvote ponudila je i kladionica Bet Live, 2,65 pobjeda Izraela, 3,10 remi i 2,50 pobjeda Zmajeva.

Sportska kladionica Premier ima manju kvotu na pobjedu BiH u odnosu na prethodne dvije i ona iznosi 2,50. Kvote na pobjedu Izraela i neriješen rezultat iste su kao i u Lutriji BiH.

Prema kvotama u kladionici WWin Zmajevi su favoriti u ovom susretu. Tako su na pobjedu BiH ponudili kvotu od 2,60, dok na pobjedu Izraela ona iznosi 2,90.

U kladionici BH Play kvota na "kecu" iznosi 2,70, dok je popularna "dvica" 2,60.

Kladionica MaxBet ima najveću kvotu na pobjedu domaće ekipe i ona iznosi 2,85. Također, ponudili su i kvotu na pobjedu BiH koja iznosi 2,45.

Najmanju kvotu na pobjedu reprezentacije BiH pronašli smo u kladionici Formula gdje dvojka iznosi 2,40. Kvota na pobjedu Izraela je 2,75.

U kladionici SportPlus također daju prednost Zmajevima sa kvotom od 2,50, kvota na pobjedu Izraela iznosi 2,75, a remi 3,00.