Ne voli sjediti na klupi
0

Keane na izlaznim vratima Tottenhama

Totalsport
Robbie Keane
Robbie Keane
Kapiten Tottenhama Robbie Keane (30) poručio je menadžeru Harryju Redknappu da želi napustiti klub već u januarskom prelaznom roku, piše The Mirror.

"Razgovarao sam s njim. Mislim da želi otići jer želi igrati. Nije navikao na situacije u kojima sjedi na klupi. Cijelu svoju karijeru igra redovno i želi tako nastaviti. Mogao bi ostati u klubu, jednostavno sjediti na klupi i dobivati platu, ali to nije u njegovom stilu i on želi igrati. Radi naporno svaki dan, pokazuje sjajan stav i želi igrati", rekao je Redknapp.

Keane je ove sezone dobio priliku u tek pet premijerligaških utakmica, a prošlog vikenda u susretu protiv Liverpoola (pobjeda Tottnhama 2-1, op.a.), Redknapp ga uopće nije uvrstio u kadar, iako nije bio povrijeđen.

"Igrali smo protiv Liverpoola i odlučio sam se uz Van der Vaarta u vrh staviti Croucha. U rezervi su mi bili Defoe i Pavljučenko, a nisam mogao imati čak tri napadača na klupi. Stoga sam morao izostaviti Robbiea, što mi je bilo jako, jako teško, pogotovo kada poštujete nekoga zbog njegovog umijeća."

Kao najvjerovatnija nova Keaneova odredišta spominju se Aston Villa i MLS tim Vancouver Whitecapsa.

"U svakom slučaju to ne bi bila posudba. Ako dođe do posla, bit će riječ o stalnom transferu. Za nekoga bi to bio sjajan posao", dodao je Redknapp o igraču koji je boje Tottenhama branio između 2002. i 2008., te ponovo od februara 2009. do sada nakon polusezone provedene u Liverpoolu.