Susret BiH-Turska
0

Karte za utakmicu "planule" za jedan dan

Sarajevo-x.com
U Bosni i Hercegovini vlada nevjerovatno veliko interesovanje za utakmicu naše nogometne A reprezentacije protiv selekcije Turske, a susret je zakazan za 9. septembar na stadionu Bilino polje u Zenici.

Sve karte koje su u četvrtak puštene u prodaju u poslovnicama Centrotransa "planule" su već prvi dan, saznaje Sarajevo-x.com.

Po svemu sudeći, još jedna utakmica naših najboljih fudbalera proći će u užarenoj sportskoj atmosferi, a očekuje se dolazak navijača iz svih krajeva BiH koji će bodriti naše momke.

Karte za utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici prodavale su se Sarajevu, Visokom, Kiseljaku, Kaknju, Olovu, Zenici, Mostaru, Donjem Vakufu, Tuzli, Bihaću, Tešnju, Jablanici, Fojnici, Ilijašu, Banjaluci, Vitezu, Brčkom, Goraždu, Travniku i Konjicu.

Čak ni cijene ulaznica od 40 KM za zapadnu tribinu, 30 KM za istočnu, 25 KM za sjevernu i 20 KM za južnu tribinu nisu spriječile istinske zaljubljenike u nogomet i našu reprezenataciju da već prvi dan osiguraju sebi ulaz.

Kad je u pitanju utakmica Armenija - BiH, koju naša reprezentacija igra u Jerevanu 5. septembra, iz Saveza su objavili da na raspolaganju imaju 720 ulaznica za ovaj ogled.

Cijena karata je 15 KM, a zainteresovani za odlazak na ovo gostovanje na faks broj 033 444 332 trebaju dostaviti aplikacije u kojima će biti navedeno ime i prezime, broj i fotokopija pasoša, te kontakt osoba (ime i prezime, telefon, faks, grad i država).