Andrea Pirlo
0

"Karijeru želim završiti u Milanu"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Čini se kako će i Andrea Pirlo (30) uskoro krenuti stopama klupskog mu kolege Gennara Gattusa (31) i produžiti ugovor s nogometnim gigantom Milanom.

Iako se kao i Gattuso i Pirlo tokom ljetnom prijelaznog roka često spominjao u kontekstu mogućeg transfera u Chelsea, budući je klupu kluba sa Stamford Bridgea preuzeo dotadašnji trener “rossonera” Carlo Ancelotti, to se ipak nije dogodilo i obojica su ostali na San Siru.

Nedavno je tako Gattuso produžio ugovor s Milanom do 2012. godine, a slično bi uskoro mogao učiniti i Pirlo koji je otkrio da je uz Chelseajevu, imao i ponudu Reala.

  • Real Madrid i Chelsea bili su mi velika iskušenja, ali sada je to sve prošlost. U Chelseaju sam imao priliku isprobati nešto novo, budući je u Milanu prošle sezone bilo dosta teško. To je bilo pravo vrijeme za odlazak s trenerom kojeg poznajem. Ali sada imam 30 godina i nadam se da ću završiti karijeru ovdje. Milan je obitelj u kojoj se osjećate dobro i pobjeđujete, ne može biti bolje od toga – izjavio je Pirlo, kojem aktuelni ugovor s "rossonerima" ističe u junu 2011. godine.