Nogomet
3

Karembeu: Realu Modrić treba za osvajanje Lige prvaka

Totalsport
Christian Karembeu (Foto: AFP)
Christian Karembeu (Foto: AFP)
Nekadašnji nogometaš madridskog Reala Christian Karembeu podržao je svoj bivši klub u namjeri da ovog ljeta na Santiago Bernabeu iz Tottenhama dovede hrvatskog veznjaka Luku Modrića.

Bivši francuski reprezentativac smatra da bi Modrić mogao biti ključna karika ekipe kojoj bi nakon osvajanja nacionalnog prvenstva prioritet u narednoj sezoni trebala biti Liga prvaka.

"Znam da Mourinho treba igrača najviše klase, a siguran sam da je Luka Modrić upravo takav nogometaš. On bi mogao donijeti Realu nove trofeje. Činjenica jest da u kadru Reala ima dosta odličnih igrača, ali uvijek je dobro imati još jednog takvog. On bi se zasigurno vrlo dobro slagao s igračima poput Özila i Benzeme. Također, smatram da trebamo ići na osvajanje Lige prvaka pa je potrebno ojačati ekipu koja je osvojila Primeru. Sada bi prioritet trebala biti Liga prvaka", izjavio je Karembeu.

S Francuzom se slaže još jedan bivši veznjak Reala, Ruben De la Red, koji je zbog problema sa srcem već u 25. godini bio prisiljen okončati profesionalnu karijeru.

"Luka je sjajan igrač koji se uklapa u stil Reala. Posjeduje brojne kvalitete i s njim u ekipi osvajanje Lige prvaka u idućoj sezoni bilo bi vrlo moguć", ocijenio je De la Red.