Nogomet
0

Kaka: Zahvalan sam Italiji, dala mi je sve!

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Brazilski nogometni velemajstor Kaka, novi član madridskog Reala, uputio je svom donedavnom saigraču Andrei Pirlu iz Milana poziv da mu se pridruži u ''kraljevskom klubu''.

Kaka je odigrao odličnu utakmicu u pobjedi Brazila protiv Italije 3-0 u 3. kolu B skupine na Kupu konfederacija u Južnoafričkoj Republici, iako nije bio strijelac. Brazilci su Talijane u Pretoriji deklasirali i rezultatski i igrački, te ih ispratili s takmičenja.

Brazil je polufinale protiv Južnoafričke Republike izborio s maksimalnim učinkom u B skupini, sve tri pobjede, dok su Talijani sa samo jednom pobjedom i dva poraza ostali bez polufinala.

  • Rezultat 3-0 je šokantan čak i za mene, no, on ipak pokazuje koliko veliku i moćnu ekipu imamo. Vrlo smo sretni i zadovoljni zbog plasmana u polufinale, ali sada moramo razmišljati samo o toj, polufinalnoj utakmici, a ne o tome kako bi bilo lijepo igrati u finalu protiv Španije - kurtoazno je izjavio Kaka.

  • Žao mi je zbog Italije, niko ne bi mogao očekivati da će izgubiti dvije utakmice u grupi. Bez obzira na to, oni i dalje imaju vrlo jaku reprezentaciju. Svi znaju da je Italija svjetski prvak. Vrlo sam zahvalan Italiji za sve što mi je dala jer sve što sam postigao u karijeri mogu zahvaliti baš Italiji!

Na kraju je Kaka ponudio i pomalo intrigantni komentar vezan uz bivšeg saigrača iz Milana Andree Pirla, za kojeg se šuška da bi ovog ljeta mogao napustiti klub sa San Sira.

  • Ukoliko Pirlo doista odlazi, savjetovat ću Realu da ga kupi!