Nogomet
0

Kaka: Volio bih odigrati još 300 utakmica za Milan

Totalsport
Kaka (Foto: EPA)
Kaka (Foto: EPA)
Brazilski nogometni as Kaka nedavno je izjavio kako bi volio igrati u Sjedinjenim Američkom Državama prije odlaska u penziju, ali sada veli da bi mu bilo drago odigrati još 300 utakmica u dresu Milana, nakon što ih je toliko već odigrao.

Kaka je u svojem 300. nastupu za Rssonere, postigao dva pogotka u 3-0 pobjedi nad Chievom. Izvršni direktor kluba Adriano Galliani uručio mu je u petak medalju kao znak priznanja za njegov jubilej.

"Postići ovakav jubilej je uistinu nešto izvanredno. Nada kluba i svih nas u klubu je da ćemo i dalje biti ovdje kako bi proslavljali Kakine iduće jubileje, 400. nastup, pa 500. i tako dalje. Ricardo je doista u srcima svih navijača Milana. Još uvijek može toliko dati za ovaj dres. U ime kluba i predsjednika Silvija Berlusconija, moji komplimenti", rekao je Galliani.

"Vrlo sam sretan što sam odigrao 300 utakmica u dresu Milana. Mogu samo uzvratiti s osjećajima izrečenima u govoru gospodina Gallianija. Osjećaji koje imam za ovaj dres, za ovaj klub, za bivše i aktuelne saigrače su iskreni i od srca. Volio bih kada bih mogao odigrati još toliko utakmica koliko sam ih već prikupio. Hvala vam", rekao je 31-godišnji Kaka.