Florentino Perez
0

"Kaka se rodio da bi igrao u Realu"

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Predsjednik Reala Florentino Perez u razgovoru je za madridski As otkrio koliko je uzbuđen zbog dolaska Kake, koji će od ponedjeljka i službeno postati Realov nogometaš.

" Kaka je jedan od nogometaša koji su se rodili za to da bi igrali u Realu. Puno me stvari u njegovu slučaju podsjeća na dovođenje Zinedinea Zidanea prije osam godina. Nervozan sam čekajući ponedjeljak", otkrio je Perez.

Brazilski bi veznjak Milana u ponedjeljak trebao službeno prisegnuti na višegodišnju vrijednost Realu. Neće moći istog trenutka biti predstavljen jer ima obveze s brazilskom reprezentacijom, koja u srijedu u Recifeu dočekuje vodećeg Paragvaja u dvoboju 14. kola južnoameričkih kvalifikacija za SP.

I nakon potpisa Kaka će se staviti na raspolaganje Carlosu Dungi, obzirom da Brazilce čeka nastup na Kupu konfederacija u Južnoafričkoj Republici (14.-28. juna).

Perez je progovorio i o ostalim igračima za Real dostojne karizme.

"Messi je svakako jedan od njih, no naš projekt ne uključuje uzimanje Barceloninih igrača. Ribery? Zidane me uvjerava da je to igrač koji bi našu ekipu učinio boljom."