Nogomet
0

Kaka: Ostajem i ako Ancelotti ode

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Najbolji nogometaš Milana, brazilski playmaker Kaka, komentarisao je za klupsku televiziju kandidate koji se najčešće spominju u kontekstu preuzimanje trenerske klupe tima.

Kako engleski mediji nagađaju da će aktuelni Milanov trener Carlo Ancelotti od sljedeće sezone gotovo sigurno preuzeti klupu Chelseaja, tako talijanski mediji traže Ancelottiju zamjenu na klupi “rossonera”. Stoga se najčešće spominju imena Leonarda, Marca van Bastena, te Maura Tasottija.

  • Leonardo? Nema puno iskustva, ali ako pogledate na primjeru Josepa Guardiole koji je u svojoj prvoj godini rada odveo Barcelonu do finala Lige prvaka, onda je jasno da iskustvo ne mora biti presudno – rekao je Kaka.

  • Van Basten? Bio bih jako sretan da me trenira netko poput njega. On je veliki dio povijesti ovog kluba. Tassoti? S nama je puno godina i ima veliku glad za pobjedama – dodao je Brazilac, koji bi uprkos pozitivnom mišljenju o svim kandidatima ipak najviše volio da Ancelotti ostane.

  • Carlo Ancelotti je i dalje najbolji trener kojeg mislim da bismo mogli imati, jer ne vjerujem da bi se iko drugi tako dobro snašao s našom ekipom kao on. Vrlo sam vezan uz njega, ali to ne znači da ću ako on ode isto učiniti i ja. Ja imam ugovor s klubom do 2013. godine, a ne sa trenerom - objasnio je Kaka.