Jose Mourinho
0

"Kaka je moje januarsko pojačanje"

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: AP)
Jose Mourinho (Foto: AP)
Nakon što je Kaka, brazilski nogometaš Real Madrida, potvrdio da će do kraja sezone sigurno ostati u klubu, na istu se temu medijima očitovao trener ekipe Jose Mourinho.

Italijanski mediji, podsjećamo, punili su svoje stupce vijestima prema kojima se izglednim činio januarski transfer Brazilca u Seriju A odakle su interes iskazivali Inter i Milan, klub iz kojeg je Kaka i ostvario transfer na Santiago Bernabeu. Povrede, koje još uvijek liječi, su ga po dolasku u Madrid usporile, što je bio i ključ razgovora na temu njegova povratka u Seriju A.

Od svega, tvrdi Mourinho, neće biti ništa.

"Imam sjajnu ekipu, ne i savršenu budući da takva ne postoji, i u ovom trenutku mogu reći da će ona ostati jednaka do kraja sezone. U januaru nećemo poslovati, takvo što ćete čuti i od vodećih ljudi kluba. Ne dogodi li se nešto po nas katastrofalno već sada možemo govoriti o tome kako je zimski prijelazni rok za nas završen. Dok će naši suparnici tražiti pojačanja nama će se vratiti Kaka, igrač vrijedan milione koji nas ništa neće koštati", zaključio je portugalski trener.