Bosco Leite
0

Kaka će sljedeće sezone igrati u Realu

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Madridska Marca u štampanom izdanju od ponedjeljka objavila je projekat vjerojatnog budućeg predsjednika Reala Florentina Pereza. U njemu glavnu rolu ima Milanov Brazilac Kaka.

Baš bi 27-godišnji nogometaš trebao postati novi vođa tima prema Perezovu nacrtu, skupa sa Cristianom Ronaldom.

Paralelno se u drugome madridskom dnevniku, AS-u, oglasio Kakin otac i menadžer Bosco Leite decidirano kazavši:

  • Kaka će sljedeće godine igrati za Real Madrid u novom projektu Florentina Pereza!

Prema pisanju AS-a Kaku je na razmatranje odlaska iz Milana ponukao ovozimski slučaj s Manchester Cityjem, u kojem se definitivno uvjerio da je, kao i sav drugi potrošni materijal, na prodaju pod odgovarajućim uvjetima.

Marca, inače poznata kao gnijezdo pristaša Florentina Pereza i njegova prva crta bojišnice, donosi informaciju da će svoju kandidaturu za predsjednika Reala Perez podnijeti 14. ovog mjeseca. S obzirom na postojeće okolnosti, konkretno težak poraz od Reala na Santigao Bernabeu stadionu od Barcelone (6-2), izbor Florentina Pereza i njegova megaprojekta totalnog remonta kluba siguran je koliko i aktuelna svjetska kriza.

Perez će tako u izbornu kampanju krenuti s obećanjem da će dovesti šestoricu igračkih pojačanja (Kaka, Cristiano Ronaldo, Cesc Fabregas, Xabi Alonso, Negredo i Granero), trenera Arsenala Arsenea Wengera i sportskog direktora Jorgea Valdana.

Još jedna zanimljiva informacija vezana za Real svakako je ona objavljena na talijanskom web portalu Sportmediaset.it. Dolazi od igrača Malmöa Labinota Harbuzija, zajedničkog prijatelja Zlatana Ibrahimovića i Realova Nizozemca Roystona Drenthea. Baš je Drentheu Harbuzi izjavio da švedski centarfor ovog ljeta sigurno dolazi u Madrid.

  • Svi ovdje u Madridu znaju da je Ibrahimović od sljedeće sezone Realov. Novac za njegovu kupovinu najmanji je problem - citira Sportmediaset tamnoputog Nizozemca.