Nogomet
0

Juventus zainteresiran za Teveza i Higuaina

Totalsport
Carlos Tevez  (Foto: AFP)
Carlos Tevez (Foto: AFP)
Generalni direktor talijanskog nogometnog prvaka Juventusa Beppe Marotta potvrdio je interes za dovođenjem argentinskog napadača Manchester Cityja Carlosa Teveza (29).

"Tevez? U pogledu kvalitete i iskustva nismo prvi koji su ga prijetili. On želi nadoknaditi izgubljeno vrijeme, a njegove godine u Manchester Cityju i nisu najbolje. Ali još nismo pristupili engleskom klubu", rekao je Marotta za Sky Sport.

"Jasno je u ovoj fazi sezone da su agenti aktivni, pa ne isključujem sastanak u tom kontekstu. Mogli bismo se s njim dogovoriti, ali isto tako i s njegovim klubom."

Nije Tevez jedino zvučno ime koje bi Marotta volio vidjeti u redovima torinskih Zebri. Tu je još jedan argentinski napadač, ali ovoga puta madridskog Reala, Gonzalo Higuain.

"Higuain je mlađi (25) i samim time i vrijedniji na tržištu. Tevez je sigurno lakši u smislu pregovora jer mu ugovor istječe sljedećeg ljeta. Pokušavamo ojačati napad za sljedeću sezonu i to je naš primarni cilj. U potrazi smo za igračima koji pristaju stilu igre Antonija Contea."

Podsjećamo, od ranije je poznato da će od sljedeće sezone Juventus pojačati Fernando Llorente kojem je istjekao ugovor s Athletic Bilbaom.