Carlos Dunga
0

"Juventus uništava Diega i Mela"

Totalsport
Carlos Dunga
Carlos Dunga
Brazilski nogometni selektor Carlos Dunga stao je u obranu Juventusovog dvojca Felipea Mela i Diega koji su u talijanskim medijima označeni kao glavni krivci za niz loših klupskih rezultata u zadnje vrijeme.

"Ako ćemo već nekoga okrivljavati, onda to svakako nisu Brazilci: oni su žrtve, ne krivci", rekao je Dunga za Corriere dello Sport.

Kao što je već ranije primijetio i sam Melo, Dunga kaže da uzrok njihovih slabijih partija leži u činjenici da ih trener Ciro Ferrara ne postavlja na njihove prave pozicije.

"Felipe kao i Diego prolazi kroz težak period prilagodbe. Nikada nije lako kada se priključite novoj ekipi. Uostalom, oni moraju igrati na svojim pravim pozicijama. Melu je potreban neko uz njegov bok, kao što je to bio slučaj u Fiorentini gdje je imao Riccarda Montoliva, dok je Diego igrač kojem u fazi primanja lopte u napadu treba pomagati istureni napadač, kao što je to bio slučaj dok je igrao u Werderu", kazao je Dunga.

"Ima vremena da se obojica vrate na pravi put i siguran sam da će se i oni i Juventus vratiti pobjedama nakon praznika, zaključio je brazilski selektor.

Juve je poražen u pet od zadnjih šest odigranih utakmica (u svim takmičenjima) i nakon 17 odigranih kola u Seriji A za vodećim Interom zaostaje velikih devet bodova.