Nogomet
0

Juventus kreće u lov na Riberyja

Totalsport
Franck Ribery (Foto: AP)
Franck Ribery (Foto: AP)
Il Corriere dello Sport piše da je vlasnik Juventusove nogometne ekipe John Elkann u Münchenu gdje će istovremeno spojiti ugodno s korisnim.

Naime, Elkann odlazi na proslavu 70. rođendana svog prijatelja Huberta Burde, inače novinskog magnata na čijoj će proslavi biti i Franz Beckenbauer, počasni predsjednik Bayerna. Tema razgovora Elkanna i njemačke nogometne legenda bit će samo jedna - Franck Ribery, naslućuje italijanski izvor.

Francuski vezni igrač i prošle je sezone bio u kombinacijama oko prelaska u Torino, no "stara dama" tada se odlučila za Werderovog Brazilca Diega.

Bayern je prošle sezone odbio unosne ponude mnogih evropskih velikana, ali i doveo u svoje redove Arjena Robbena, kao moguće rješenje u slučaju Riberyjevog odlaska.

Do njega sigurno neće doći bez izdašne ponude, a Elkann će u svojoj "izvidnici" za početak tek "opipati teren".

Dodajmo ovome napise iz La Gazzetta dello Sporta. Prema tom izvoru Mauro Camoranesi i David Trezeguet sljedeće sezone trebali bi napustiti klub. Obojica su 32-godišnjaci s još jednom godinom ugovora što znači da će ljetni mjeseci biti posljednja prava prilika torinskoj ekipi da ih "unovči".