Serie A
0

Juventus i Lazio odigrali bez golova u Torinu

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
U prvom ogledu 13. kola talijanske Serije A, ujedno i najzanimljivijem ovog vikenda, Juventus i Lazio su u Torinu odigrali utakmicu bez pobjednika, ali i pogodaka.

U posljednjem domaćem ogledu je Juventus poražen od Intera, čime je prekinut niz torinske ekipe od čak 49 utakmica u Seriji A bez poraza. U prvom sljedećem domaćem nastuput Juventus nije izgubio, ali je opet ostao bez punog plijena. Uz spomenuti poraz od Intera, ovo je Juveu tek drugi remi u sezoni.

Nevjerovatno je zapravo kako je Lazio uspio sačuvati svoju mrežu netaknutom u ovih 90 minuta. Zapravo, apsolutnu zahvalu mogu uputiti svom golmanu Federicu Marchettiju koji je izvodio čuda na svom golu.

U prvih 15-ak minuta utakmice se još donekle igralo između dva šesnaesterca, a onda je sve do kraja trajala jedino i isključivo dominacija Juventusa. Sve i svašta su ispromašivai Quagliarella, Giovinco, Vidal i ostali igrači Juventusa. No, krivac za to je i Marchetti koji je zaustavio apsolutno sve. U jednom trenutku drugog dijela je već bio svladan, ali se nevjerojatno uspio vratiti na drugu nogu i rukom fantastično reagirati.

Samo je jednom u ogledu bio svladan i nije mogao ništa, ali je tada, u 76. minuti, Bonucci pogodio stativu. Bh. reprezentativca Senada Lulića u redovima Lazija nije bilo.

Juventus ima pet bodova više od Intera, ali i utakmicu više. Lazio je i dalje na petom mjestu.

Serie A, 13. kolo:

Juventus - Lazio 0-0 Napoli - Milan (kasnije) Redoslijed: 1. Juventus 32, 2. Inter 27 (-1), 3. Napoli 26 (-1), 4. Fiorentina 24 (-1), 5. Lazio 23...