Nogomet
57

Juventus fudbal kamp od 17. augusta u Sarajevu

Juventus škola fudbala prvi put dolazi i u Bosnu i Hercegovinu. Od 17. augusta djeca će imati priliku zaigrati svoj omiljeni sport noseći boje ovog kluba na Juventus kampu koji će trajati od 17. do 22. augusta.

Ovaj kamp nudi kvalitetan program fudbalske obuke za djecu uzrasta od 6 do 16 godina koji uključuje dva treninga dnevno. Svaki igrač će dobiti Juventus opremu. Profesionalno i stručno osoblje Juventus škole fudbala će djeci pružiti nezaboravno iskustvo uz mnogo zabave koje će znatno poboljšati njihove fudbalske vještine i atletsku spremnost, ali i nova poznanstva i druženje u toploj, porodičnoj atmosferi.

Treninzi će se održavati na stadionu Internacionalnog Univerziteta u Sarajevu koji omogućuje i posjeduje sve elemente potrebne za organizaciju kvalitetnih sportskih događaja.

"Cilj Juventus škole fudbala je jasan - 'Formirati najbolju školu fudbala na svijetu'. Od 2004. godine pa sve do danas više od 100. 000 djece širom svijeta i više od 2.000 trenera su prošli obuku koju nude ove škole. Zaigrajte i vi sa nama fudbal i postanite dio ove velike Juventus porodice. Možete nas kontaktirati putem telefona ili e-mail adrese: +387 33 922 250 ili [email protected]", kažu organizatori.