Italijanski mediji
0

Juventus dogovorio transfer Kevina Kuranyja?

Totalsport
Prema italijanskim medijima, njemački napadač Schalkea Kevin Kuranyi od sljedeće će sezone braniti boje torinskog nogometnog giganta Juventusa.

Aktualni Kuranyjev ugovor sa Schalkeom istječe na kraju sezone, a iako je proteklih mjeseci bilo razgovora oko produženja između njegovog agenta i uprave kluba, ali do dogovora još nije došlo.

Tako je prema izvještajima Corriere dello Sporta i Sky Italije došlo do dogovora na relaciji Kuranyi-Juventus, te će po isteku ugovora najbolji napadač Schalkea preseliti u Torino bez odštete.

Kuranyi je igrač Schalkea od 2005. godine i transfera iz Stuttgarta, a ove je sezone s 12 postignutih golova drugi najbolji strijelac Bundeslige iza Bayerovog Stefana Kießlinga koji ima gol više na kontu. Ukupno je Schalke postigao 65 golova u 151 odigranoj bundesligaškoj utakmici, a u srijedu 3. marta napunit će 28 godina.

Nedavno je Kuranyi izjavio da bi volio produžiti svoj ugovor sa Schalkeom “ako ponuda bude prava”, ali očito je da je Juventus ponudio bolje uvjete od onih koje trenutno ima u klubu iz Gelsenkirchena gdje, procjenjuje se, zarađuje oko dva miliona eura godišnje plus bonuse.

Vijest bi trebala dobiti svoju potvrdu ili demantij narednih dana...