Sarajevo u nedjelju sa Zrinjskim
23

Jović: Navijači, dođite da proslavimo pobjedu

Klix.ba
Foto: N. G./Klix.ba
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Strateg Sarajeva Dragan Jović danas je održao pres konferenciju uoči prvenstvenog meča u nedjelju sa Zrinjskim na Koševu.

Jović je podsjetio na to da je upravo Zrinjski eliminisao Sarajevo iz Kupa BiH, te je naveo da je trener Zrinjskog Dragan Perić u četvrtak protiv Rudara, u ponovljenoj utakmici Premijer lige, odmarao dvojicu brzih napadača Aničića i Arežinu.

"Mi, s izuzetkom Čomora, imamo sve igrače na raspolaganju i želimo osvojiti tri boda i od Koševa se u ovom jesenjem dijelu sezone oprostiti pobjedom", kazao je Jović, pozivajući navijače da ekipi pruže podršku u nedjelju te da nakon utakmice proslave pobjedu sa igračima. Pressici je prisustvovao i veznjak Sarajeva Ivan Sesar:

"Mislim da smo odmorniji od Zrinjskog koji je imao zgusnut raspored. Naš se cilj zna, pobijediti i nastaviti pohod ka tituli".

Utakmica se igra u nedjelju od 17 sati. Ulaznice za sjevernu tribinu koštaju pet, za istok sedam, te za zapad osam KM. Na južnoj tribini bi trebalo biti 100 Ultrasa koji će besplatno ući na stadion, a to će mostarski klub uzvratiti kada Sarajevo bude gostovalo pod Bijelim Brijegom.