Nogomet
0

Jovetić: Oduševljen sam zbog transfera u City

Totalsport
Stevan Jovetić (Foto: AFP)
Stevan Jovetić (Foto: AFP)
U četvrtak navečer Fiorentina je potvrdila transfer svog najboljeg nogometaša Stevana Jovetića (23) u Manchester City. Crnogorski nogometni reprezentativac bio je presretan takvim epilogom.

"Oduševljen sam zbog transfera u Manchester City, vjerujte mi. Nema smisla govoriti više. City je sjajan klub i igra u Premierligi, a ja zaista želim nešto osvojiti. Također, zaigrat ću sa svojim dobrim prijateljem Matijom Nastasićem", rekao je Jovetić za Firenzviola.it.

Za Fiorentinu je Jovetić igrao od 2008., kada je stigao iz Partizana, a Građani će za njega platiti oko 30 miliona eura odštete, 26 fiksnih i još moguća 4 kroz razne bonuse.

"Napuštam divnu ekipu. Uvijek ću u svom srcu imati mjesta za Fiorentinu i uvijek ću navijati za njih. Mogu li osvojiti 'scudetto'? Nadam se. Znam da su sada navijači malo ljuti na mene i tako treba biti, ali nikada nisam rekao ružnu riječ o njima ili o Fiorentini. Ali molim vas, probajte me razumjeti. Još sam mlad i napravio sam što sam mogao noseći ovaj dres, ali sada mi treba promjena. Da li je to tako pogrešno?", izjavio je Crnogorac.

Ono za čime Jovetić ipak malo žali je što neće stići zaigrati s Mariom Gomezom, iz Bayerna nedavno pristiglim njemačkim reprezentativcem.

"Nisam upoznao Gomeza, ali znam da je zaista dobar. Bilo bi sjajno da sam zaigrao uz njega, međutim...Proveo sam neke zaista sjajne godine igrajući za Fiorentinu. Stigao sam kao dječak, a odlazim kao muškarac i nogometaš. Hvala vam svima, a posebno Fiorentininim navijačima", zaključio je Jovetić.