Lionel Messi
0

"Još jedan mali korak prema velikom cilju"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nogometaši Barcelone nastavljaju lomiti suparnike u španjolskoj Primeri, te nakon odigrane utakmice 31. kola i dalje imaju plus od šest bodova u odnosu na madridski Real.

Na gostovanju je Barcelona u subotu pobijedila Getafe 1-0 pogotkom Messija u uvodnom dijelu utakmice, te se tako osvetila tom suparniku koji je u prvom dijelu sezone uzeo bod s Camp Noua (1-1).

Sada Barcelona ima 25 pobjeda nakon 31 odigrane utakmice, a omaleni Argentinac je postigao jubilarni 20 pogodak u Primeri. Time je četvrti strijelac prvenstva. Ispred njega su suigrač Samuel Eto'o (26), te Diego Forlan iz Atletica i David Villa iz Valencije sa po 22 pogotka.

  • Ovo je mali korak prema velikom cilju. Moramo ostati do kraja fokusirani na ono što radimo u prvenstvu i skupljati bodove koji će nas držati podalje od Reala. Nikako ne smijemo dopustiti da se približe - rekao je Messi.

Inače, utakmica kod Getafea je mogla biti odlučena znatno ranije, budući je Henry promašio četiri stopostotne šanse, Eto'o je pogodio stativu, a prilika za drugi pogodak je imao i sam Messi.

  • Mogao je sudac svirati i jedanaesterac na meni. No, nije bitno. Samo pamtimo tri boda, to je ionako bio prioritet.