Nogomet
0

Jasmin Mešanović za Klix.ba: Sjajan osjećaj je pogoditi protiv Dinama

Piše: A. D.
Jasmin Mešanović
Jasmin Mešanović
Pogodak za značajan bod u borbi za opstanak u HNL-u protiv favorizovanog Dinama u nedjelju je za Osijek postigao bivši mladi reprezentativac BiH Jasmin Mešanović.

Nekadašnji napadač Slobode i Čelika zadovoljan je igrama u posljednje vrijeme, a posebno je ponosan zbog toga što je bio strijelac protiv najvećeg kluba u Hrvatskoj.

"Nema riječi kojima bih opisao osjećaj nakon što sam postigao gol. Ipak se protiv takvog protivnika ne pogađa svakog dana. U budućnosti očekujem nastavak niza pozitivnih rezultata i opstanak u društvu najboljih. Objektivno imamo kvalitet za to i niko od nas u klubu u to ne sumnja", izjavio je Mešanović za Klix.ba.

U timu Osijeka Mešanović nije jedini igrač sa bh. pasošem.

"Nermin Jamak i Neven Laštro odlično igraju u posljednje vrijeme. Jamak je protiv Dinama odigrao sjajan meč, dok je Laštro u prošlom kolu bio strijelac", kazao je Mešanović koji je uvjeren da će Dinamo i ove sezone osvojiti naslov prvaka Hrvatske.

"Devet bodova je previše da bi se sustigao klub kakav je Dinamo. Rijeka je dosta promijenila tim tokom zime, tako da smatram da bi oni u pravi egal sa Dinamom mogli ući tek u narednoj sezoni", dodao je Jasmin.