Ashley Cole
0

"Jako mi nedostaje Cristiano Ronaldo"

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Nekadašnji njegovi saigrači iz Manchester Uniteda i nisu baš izražavali veliku žal zbog njegovog odlaska ovog ljeta, no Cristiano Ronaldo izgleda nedostaje bivšim suparnicima u Premiershipu.

Portugalski nogometaš je napustio Manchester i krenuo put Madrida, ali zato je za News of the World Ashley Cole, branič Chelseaja i engleske reprezentacije "pustio suzu" za, još uvijek aktualnim najboljim nogometašem na svijetu.

  • Manchester United nije isti s njim i bez njega, te naša borba s tim klubom nekako traje uz manje žara ove godine. Mislim da je tako jer je Cristiano Ronaldo najbolji nogometaš na svijetu - sipao je komplimente 28-godišnji Cole i nastavio:

  • Prvi susret s Ronaldom kojeg pamtim i nije dobro prošao za mene. Izdriblao me, izbacio iz ravnoteže i nakon toga sam se ozlijedio. Suigrači su me provocirali i zafrkavali nakon toga, ali ja sam im uzvratio da se takvo što više nikada neće dogoditi. Ne moja ozljeda, nego da me Ronaldo izigra. I moram reći da se nakon tog prvog puta više nisam osjećao inferiorno protiv njega, makar je stvarno riječ o blistavom nogometašu.