Arsene Wenger
2

"Ja sam Arsenalov čovjek, ne razmišljam o novom ugovoru"

Totalsport
Arsene Wenger (Foto: AFP)
Arsene Wenger (Foto: AFP)
Arsene Wenger, 62-godišnji francuski stručnjak na klupi Arsenala, još ima dvije sezone ugovora s Topnicima i kaže da uopće ne razmišlja o novom ugovoru.

"Mislim da sam pokazao svoju opredjeljenost za ovaj klub dovoljno u prošlosti. Trenutno nisam u raspoloženju u kojem bih razmišljao o dugoročnoj budućnosti. Imam još dvije godine ugovora, ali sve što me trenutno zanima jest napraviti što je moguće bolji posao ove sezone. Ja sam Arsenalov čovjek. Mislim da sam to uvijek pokazivao. Važno je jedino radim li svoj posao dobro ili ne. Ako ne, onda moram razmisliti o svojoj budućnosti", kazao je Wenger, koji je vođenje Arsenala preuzeo 1996. godine.

Osvojio je s tim klubom tri naslova u Premier ligi i četiri u FA Cupu, ali je klub bez trofeja u zadnjih sedam godina.

"Dovoljno sam dugo u klubu i imam povjerenje u ljude s kojima radim. Dvije godine su dug period u našem poslu. Želim samo napraviti što bolji posao u ovom klubu koliko je god moguće, ali uzeti u obzir i sve važne faktore. Moje godine, kondiciju, želju i predanost koju ovaj posao zahtijeva. Nakon toga ću donijeti odluku o mojoj budućnosti. Nadam se da ću biti dovoljno lucidan i inteligentan kako bi procijenio vlastito stanje i vlastite sposobnosti ma pravi način", rekao je Wenger.