John Arne Riise
0

"Izvinjavam se navijačima, osjećam se grozno"

Totalsport
John Arne Riise (Foto: AP)
John Arne Riise (Foto: AP)
"Zbog moje greške kod trećeg gola Šahtara nisam mogao nastaviti utakmicu", iskreno je priznao Romin norveški branič John Arne Riise nakon poraza "vučice" na Olimpicu od Šahtara s 3-2 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Nakon što je Roma povela u 28. minuti golom Perrote, ukrajinski prvak je sva tri gola zabio od 29. do 41. minute. Za ovaj potonji, najveći je krivac bio upravo Riise, koji se poskliznuo uz aut-crtu igrališta na svojoj polovini, iako nije bio pod nikakvim pritiskom. Neometan je loptu uzeo Douglas Costa i dodao je Luizu Adrianu, koji je zabio za 3-1 u 41. minuti.

"Igrali smo prilično dobro, ali ja sam napravio groznu grešku zbog koje smo primili treći gol. Znam da su navijači sada ljuti na mene i osjećam se grozno zbog toga. To je nogomet i greške se događaju, ali ovo je za mene bila utakmica koju ću jako pamtiti po lošem", pričao je Riise.

"Nadam se da navijači Rome shvataju kako u svakoj utakmici dajem sve od sebe. Izvinjavam im se zbog moje greške, koja me toliko pogodila, da sam u poluvremenu morao izaći iz igre. Ipak, vjerujem da u Ukrajini možemo pobijediti i plasirati se u četvrtfinale", ponudio je Riise na kraju i malo optimizma.

Jeremy Menez je u 61. minuti svojim pogotkom za konačnih 2-3 ipak ostavio tračak nade timu iz Rima.

"Fizički smo u dobroj formi, ali primamo previše golova. Ne igramo onako kako smo igrali prošle sezone. Svejedno, ja vjerujem da u Donjecku možemo pobijediti", optimist je i Menez.