Nakon višemjesečne pauze
3

Izašao deseti jubilarni navijački magazin Bordo Fan

Klix.ba
Nakon višemjesečne pauze, jubilarni, deseti broj navijačkog magazina Bordo Fan je konačno ugledao svjetlost dana. Mnogo toga se izdešavalo u periodu od septembra prošle do februara tekuće godine, a više o svemu možete pročitati u flash vijestima novog izdanja. U foto rubrici su i najbolje fotografije sa 100. gradskog derbija, u kojem je Sarajevo savladalo Željezničar rezultatom 1:0.

Zimski prelazni rok donio je mnoge promjene u igračkom kadru. Veliki broj dolazaka i odlazaka obilježio je ovu zimu na Koševu. Ko su nova lica u bordo svlačionici saznajte na 18-toj stranici Boordo Fana.

  1. februara održana je Skupština FK Sarajevo, na kojoj je Koševo dobilo novu "vladu". U magazinu je izvještaj sa Skupštine a predstavljeni su i oni koji će u narednim godinama biti u Upravnom odboru kluba.

Dio sadržaja je i razgovor sa bivšim kapitenom bordo kluba, Ristom Vidakovićem, te sa poznatim sportskim novinarom Sabahudinom Topalbećirevićem o FK Sarajevo. U ovom broju, u FK Sarajevo su se prisjetili još jedne legende kluba, Miroslava Mehe Brozovića i velike utakmice iz 2000. godine u kojoj je Sarajevo bilo namoćno nad Željezničarom (4:1)

Bordo Fan je dostupan besplatno članovima Udruženja navijača FK Sarajevo UNFKS, Udruženja "Bordo prijatelji 1946", kao i članovima FK Sarajevo. Deseto izdanje magazina bit će dostupno u oba zvanična Fan shopa FK Sarajevo u prostorijama kluba u ul. Maršala Tita 38b/I i u Bezistanu u Starom gradu, kao i u ograničenim tiražima kod svih BLC (Bordo Loyalty Card) partnera i oglašivača magazina.