Manuel Pellegrini
0

"Ispadanje u Kupu kralja nije smak svijeta"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nogometašima madridskog Reala još je jednom na žulj stao trećeligaš Alcorcon. Nakon 4-0 na domaćem terenu, "nepoznati suparnik" je poražen na Santiago Bernabeuu samo s 1-0.

Moćni Real se tako od Kupa kralja rastao već u šesnaestini finala, te je upisao prvi razočaravajući rezultat ove sezone. No, Čileanac na klupi Reala Manuel Pellegrini ne gleda sve kroz crne naočale.

  • Teško je prihvatiti da smo ispali od trećeligaša u Kupu, ali u prvenstvu imamo samo jedan bod manje od Barcelone koja je na vrhu i u Ligi prvaka imamo dobru situaciju dva kola prije kraja. Mislim da nema mjesta panici - rekao je Pellegrini i nastavio:

  • Igrači su iza mene i to je najljepša vijest za mene. Nije smak svijeta ispadanje u Kupu, pogotovo jer smo imali pregršt šansi u uzvratu, zalagali smo se i nemamo sebi šta predbacivati. Pogađali smo prečke i stative, promašivali šanse, ali nas nije išao pogodak.

Real je opet igrao u skoro najjačem sastavu (Kaka, Van Nistelrooy, Raul, Van der Vaart...), ali se Alcorcon opet pokazao kobnim za "kraljevski klub".

  • Sada jurimo prema naslovu u Primeri i osvajanju Lige prvaka. Naši ciljevi su kristalno jasni - završio je Čileanac.