Milan
0

VIDEO / Inzaghi: Ja se samo zabavljam

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Neuništivi Filippo Inzaghi postigao je nova dva pogotka u takmičenjima nogometne Lige prvaka. Njima je profitirao Milan koji je u Marseilleu savladao istoimenog domaćina 2-1.

Prvi je postigao u 28. minuti utakmice prvog kola grupe C, kada je Pato primio loptu u kaznenom prostoru, dodao lijevo Seedorfu koji je ubacio loptu na tri metra, a Inzaghi je desnom nogom pospremio u gol.

U 74. minuti ponovno je Inzaghi iskoristio dodavanje Seedorfa, a svoju raspoloženost, kada su u pitanju utakmice Lige prvaka, objasnio je nakon susreta:

  • Možda je tajna u tome što se neopisivo zabavljam igrajući nogomet i što sam spreman kada utakmice započnu. Nisam igrao cijeli susret gotovo dva mjeseca, no u utorak sam imao sjajnu večer i jednake takve saigrače.

  • Jedino što želim jest biti spreman kada me tim zatreba, a u mojim su godinama ovakve večeri naprosto briljantne. Drago mi je da sam uprkos svemu još uvijek koristan član Milanove ekipe, to me baš veseli. A, prava je radost biti najbolji strijelac u historiji kluba u kojem je igrao Marco van Basten. To je čast - dodao je 36-godišnji napadač.