Serie A
0

Interu samo bod kod Brescije

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nogometaši Intera odigrali su neriješeno 1-1 u gostima kod Brescije u prvoj utakmici 29. kola Serije A i tako si prilično umanjili izglede za odbranu naslova italijanskih prvaka.

Interov antijunak u petak je nedvojbeno bio Ivan Cordoba koji je u 84. minuti, nakon kornera koji je izveo Alessandro Diamanti, neobjašnjivo glavom proigrao Andreu Caracciola koji je, također glavom, izjednačio na 1-1. "Nerazzuri" su nakon toga počeli srljati u želji da ipak ugrabe sva tri boda, a onda su umalo ostali bez svega i to opet "zaslugom" Cordobe.

Kolumbijski branič je u 89. minuti kao posljednji čovjek odbrane u šesnaestercu srušio Citadina Edera i zaradio crveni karton, ali Inter je od potpune propasti spasio Julio Cesar obranivši udarac s bijele tačke spomenutom Caracciolu koji je u sudačkoj nadoknadi dobio i drugi žuti karton tako da je imao vrlo sadržajnu završnicu utakmice.

Leonardova je momčad u prvom poluvremenu povela pogotkom Samuela Eto'oa, njegovim 19. ove sezone u Seriji A. Wesley Sneijder je u 18. minuti izveo korner, a Andrea Ranocchia glavom proigrao kamerunskog napadača kojem nije bilo teško iz neposredne blizine desnom nogom matirati Michelea Arcarija.

Drugoplasirani Inter je remijem smanjio zaostatak za vodećim Milanom na četiri boda, ali "rossoneri" tek u nedjelju kod kuće protiv Barija igraju svoj dvoboj 29. kola. Brescia je, pak, i dalje pretposljednja na tabeli.

Serie A, 29. kolo:

Brescia – Inter 1-1 (Caracciolo 84 / Eto'o 18)

Poredak: 1. Milan 61 (-1), 2. Inter 57, 3. Napoli 53 (-1), 4. Lazio 51 (-1), 5. Udinese 50 (-1)...