Nogomet
0

Interovi nogometaši nezadovoljni sebičnim Eto'om

Totalsport
Samuel Eto'o (Foto: AP)
Samuel Eto'o (Foto: AP)
Nezadovoljstvo je počelo izlaziti iz svlačionice Interovih nogometaša u kojoj se pojedinci kritički osvrću na igru Samuela Eto'a. Kamerunskom napadaču zamjeraju sebičnost u igri.

Pod vodstvom Josea Mourinha Eto'o nije bio središnji špic ekipe, već je gurnut na bok predstavljao prijetnju po strani. Ove igra na sebi omiljenom mjestu s kojega je već postigao šest pogodaka, međutim, zamjera mu se ego u igri, odnosno "nestanak" lopte kada ona stigne do njega.

Wesley Sneijder i Goran Pandev zamjerili su mu to reakcijom u igri tokom susreta protiv Rome (poraz prvaka 1-0), dok je Douglas Maicon nakon utakmice izjavio: "Vidio sam u napadu ponešto izraženog ega."

Sličnog je razmišljanja bio i Cristian Chivu koji je Interovoj klupi na utakmici poručio: "Nastavi li se ovako, odoh ja. Ili ih natjerajte da trče ili mene izvadite iz igre."

Prvi poraz u sezoni izazvao je dakle buru negativnih reakcija, a samo ove kroz medije zabilježene dovoljno kazuju da u timu neke stvari nisu na svom mjestu. A to bi moglo utjecati i na dalje igre sastava Rafaela Beniteza.