Nogomet
0

Inter za Gourcuffa spreman platiti 25 miliona eura

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Prema pisanju francuskih medija, milanski Inter, četverostruki uzastopni talijanski nogometni prvak, opasno je "zagrizao" za kupnju Yoanna Gourcuffa (23).

Francuski veznjak je prošle sezone imenovan za najboljeg igrača francuskog nogometnog prvenstva u kojem je predvodio svoj Bordeaux do naslova prvaka. I u jedinom odigranom kolu u novoj sezoni, u domaćoj utakmici protiv Lensa, Gourcuff je ponovo dokazao svoju kvalitetu, te je u visoku pobjedu 4-1 ugradio dva gola.

Tako La Parisien piše da je Inter, koji je u potrazi za kvalitetnim rješenjem u veznoj liniji, za Gourcuffa spreman izdvojiti čak 25 miliona eura. U srijedu je predsjednik Bordeauxa Jean-Louis Triaud opovrgnuo mogućnost da Gourcuff napusti klub ovog ljeta, ali izdašna ponuda Interovog predsjednika Massima Morattija mogla bi ga ipak natjerati da se predomisli.

Ukoliko do transfera dođe Gourcuff bi dobio drugu priliku dokazati se u talijanskoj Seriji A, nakon što se u dvije sezone u Milanu (od 2006. do 2008.) nije baš naigrao. Aktualni ugovor Gourcuffa s Bordeauxom važeći je do 2013. godine.