Serie A, 32. kolo
0

Inter, Roma i Milan ostvarili pobjede

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
U okviru 32. kola italijanske Serie A tri prvoplasirane ekipe nisu kiksale. Inter nije imao težak zadatak na San Siru protiv Bologne, dok su priključak zadržali Roma i Milan, upisavši pobjede na strani.

Roma je golom Mirka Vučinića iz 19. minute slavila u Bariju. Asistirao mu je Luca Toni. Domaćin do kraja nije uspio poravnati.

U Cagliariju, sav posao je obavljen u prvih 45 minuta. Milanezi su ekspresno poveli, već u 7. minuti u strijelce se upisao Borriello. Deset minuta kasnije poravnao je Ragatzu, a Milanu su trebale samo dvije minute da opet dođe u prednost. Strijelac je bio Huntelaar.

Matri je uspio drugi put vratiti stvari na početak pogodivši u 32. minuti, ali je Cagliari imao peh, budući da je Astori šest minuta kasnije postigao autogol. Konačan rezultat bio je 3:2 za Milaneze, koji su tako ostali u borbi za sam vrh.

Inter na svom stadionu nije imao većih problema protiv Bologne. S dva gola Motte u 29. i 85. minuti, te jednim Balotellija, koji je pogodio u 52. minuti, lider prvenstva je ostvario visokih 3:0.

Rezultati:

Atalanta - Siena 2:0 Bari - Roma 0:1

Cagliari - Milan 2:3 Chievo - Sampdoria 1:2 Genoa - Livorno 1:1 Inter - Bologna 3:0 Lazio - Napoli 1:1 Parma - Fiorentina 1:1

Večeras:

Catania - Palermo (19:00) Udinese - Juventus (21:00)

Tabela: Inter 66, Roma 65, Milan 63, Palermo 51 (-1), Sampdoria 51...