Zbog štrajka ostali u Italiji
0

Inter pružio Barceloni prostor za trening

Totalsport
Foto: AFP/Arhiv
Foto: AFP/Arhiv
Svjetski i europski klupski nogometni prvak Barcelona nije se vratio u Španiju dan nakon prve utakmice četvrtine finala Lige prvaka (Milan) zbog generalnog štrajka koji traje u toj zemlji.

Katalonci su u srijedu navečer remizirali s Milanom (0-0) u prvom susretu igranom na San Siru, a već u utorak ih na Nou Campu očekuje uzvrat ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka.

Kako je u Španiji na snazi generalni štrajk, nogometaši se nisu uspjeli vratiti u Barcelonu pa su morali ostati još jedan dan u prijestolnici mode – Milanu. Prostor za trening nije im pružio Milan, već njegov najljući suparnik Inter.

Barcelona je na igralištu namijenjenom za omladinski uzrast Intera odradila 90 minuta laganog treninga, na kojem se okupilo oko 1000 znatiželjnih gledatelja. Na njihovu žalost, Lionel Messi i ostatak zvijezda koje su se puno trošile večer ranije odradile su svega nekoliko lakših vježbi.

Zanimljivo, za vrijeme treninga su mnogobrojni gledatelji, očito pristaše Intera, izvikivali ime svog bivšeg trenera, a danas velikog rivala Barcelone - Josea Mourinha.