Mourinho i Balotelli
0

Inter je pretijesan za njih dvojicu

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Od prvog dana kako je došao raditi u milanski Inter portugalski trener Jose Mourinho vodi lični rat s Marijom Balotellijem, velikom nadom Intera i italijanske reprezentacije.

Nove su trzavice između uspješnog trenera i 19-godišnjeg igrača buknule na dan uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka kod Chelseaja, gdje Inter brani prednost 2-1 sa San Sira.

Dugo se nije znalo hoće li Balotelli uopće krenuti put Londona, jer je imao povredu koljena, no ipak se našao u avionu koji je krenuo prema Otoku. No, na dan utakmice je Mourinho najavio da ne računa na Balotellija.

Mnogi talijanski mediji u utorak donose informacije kako je ovo posljednja epizoda u seriji koja govori o tome da je Inter pretijesan za njih dvojicu i prilično sigurno najavljuju da će na kraju sezone jedan od njih dvoje otići.

U posljednje vrijeme su se pojavile i određene nesuglasice na relaciji Mourinha i vlasnika kluba Massima Morattija, a jednim dijelom baš zbog Balotellija. Naime, Moratti je uvjeren da je Balotelli nogometna veličina i da će biti budući nositelj igre Intera, no Portugalac nije niti blizu takvog stava.

Izvori navode, isto tako, da Balotelli, bude li otišao, sigurno neće završiti u nekom italijanskom klubu. Decidirano stoji da će biti prodan ili u Arsenal ili u Manchester City.