Seria A
0

Inter ide po naslov bez Ibrahimovića

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Pobijede li Chieva, a trećeplasirani Juventus drugoplasiranog Milana u 35. kolu talijanskog nogometnog prvenstva, nogometaši Intera proslavit će u nedjelju četvrti uzastopni naslov u Seriji A.

Očekuje se da će nakon njega Argentinci Hernan Crespo i Julio Cruz napustiti vodeći klub talijanskog prvenstva, gdje bi njihove uloge trebali preuzeti Genoin Diego Milito i Udineseov Fabio Quagliarella. Ipak, da još zna i može, ove sezone malo korišteni Crespo imat će vjerojatno priliku dokazati u nadolazećem kolu gdje se očekuje da zamijeni suspendovanog Zlatana Ibrahimovića.

Juventusova će misija protiv Milana na San Siru biti otežana budući da trener tima Claudio Ranieri neće moći računati na Olofa Mellberga. Za Juventus, koji već šest utakmica ne zna za pobjedu, 600. nastup trebao bi ubilježiti neuništivi Alessandro Del Piero.

Romina nastojanja da izbore plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone bit će dodatno otežana bolovima u leđima Johna Arnea Riisea na gostovanju kod Cagliarija u nedjelju. Dodatne su to brige za šestoplasiranu momčad prvenstva na čijoj se listi povrijeđenih igrača nalaze i golman Doni, branič Cicinho, te veznjak Alberto Aquilani.