Nogomet
35

Iniesta: Mogao bih jednom biti prijatelj s Pepeom, zašto ne?

Totalsport
Anders Iniesta (Foto: Arhiv/AFP)
Anders Iniesta (Foto: Arhiv/AFP)
Ove sezone su nogometaši Barcelone i madridskog Reala, u sklopu domaće Primere, odigrali El Clasico na Camp Nou koji je završio bez pobjednika (2-2).

Dakako, i tadašnja je utakmica podigla dosta prašine između igrača dva velika rivala, a portugalski reprezentativac Pepe ponovno je bio u centru pažnje. Sukobio se i na samom terenu s nekoliko igrača Barcelone, kao i nakon utakmice u verbalnim diskusijama. Posebno je zaiskrilo na relaciji Iniesta - Pepe, ali danas Andres Iniesta tvrdi:

"Jednom bih, mislim, mogao biti čak i prijatelj s Pepeom. Zašto ne?", rekao je Iniesta na pitanje novinara što misli o igraču suparničke momčadi.

"Trenutno smo u klubovima koji su veliki suparnici, pa su i takve situacije, gdje se zaiskri, neizbježne. No, iskreno mislim da Pepe nije loša osoba. Na terenu je, za vrijeme utakmice, uvijek burno i često svi igrači reaguju kako inače u normalnim okolnostima ne bi. Zato takve situacije ne treba toliko ozbiljno shvatati i po njima stvarati sud. Mislim da je Pepe u redu osoba i ko zna, možda jednom budemo u dobrim odnosima."

Iniestu je novinar pitao i za skorašnju dodjelu nagrade Zlatna lopta.

"Mislim da je svima jasno da je Messi broj jedan na svijetu. Naravno, jasno mi je da će mnogi preferirati i Cristiana Ronalda. Vidjet ćemo."