Pobjeda je bila jedina opcija
131

Iniesta: Boli nas duša zbog ovog poraza

Totalsport
Andres Iniesta (Foto: Arhiv/AFP)
Andres Iniesta (Foto: Arhiv/AFP)
U izjavi za klupsku internet stranicu vezni nogometaš Barcelone Andres Iniesta otvoreno je priznao koliko teško njemu i saigračima pada poraz od Reala na Camp Nou u subotnjem El Clasicu.

Svoje razočaranje domaćim porazom od Reala, te izgubljenom bitkom za odbranu naslova nacionalnog prvaka, Iniesta nije niti pokušao prikriti.

"Boli nas duša zbog ovog poraza. Nažalost, nismo uspjeli zakomplicirati borbu za naslov i sada moramo prihvatiti tu činjenicu. Prednost je prevelika i potpuno je jasno da nam je titula ove sezone izmakla", izjavio je veznjak Barçe.

Znali su, kazao je, da će biti teško, ali je pobjeda bila jedina opcija.

" U trenutku kada smo imali remi oni su brzo odgovorili i bacili nas korak unatrag", zaključio je Iniesta koji se nada da će protiv Chelseaja uspjeti izboriti finale Lige prvaka i oprati gorak okus iz Primere.

"Moramo se dobro spremiti za utorak. Naša puna koncentracija mora biti na Ligi prvaka jer je u toj utakmici na kocki cijela sezona. Bit će to potpuno drugačiji susret od onog s Realom, a naš je cilj doći do finala u Münchenu", poručio je Iniesta.