Samuel Eto'o
0

"Ima li smisla da igram na Svjetskom prvenstvu!?"

Totalsport
Samuel Eto'o (Foto: AP)
Samuel Eto'o (Foto: AP)
Nakon što je sunarodnjak Roger Milla u pitanje doveo predanost Samuela Eto'a kamerunskoj nogometnoj reprezentaciji, Interov napadač počeo se predomišljati oko nastupa na Svjetskom prvenstvu.

SP u Južnoafričkoj Republici započinje 11. juna, a trajat će mjesec dana. Hoće li na njemu igrati i Eto'o, svakako najveća zvijezda kamerunske reprezentacije, još nije sigurno.

Milla je četirima pogocima Kamerunce vodio do četvrtfinala SP-a u Italiji 1990. godine, a izjavom "Eto'o je mnogo napravio u Barceloni i Interu, ali nikad ništa s reprezentacijom. To je pitanje discipline. Kamerun čeka njegovu reakciju", ošinuo ovosezonskog osvajača Lige prvaka, Serije A i Italijanskog kupa.

"Igrati u četvrtfinalu Mundijala nije isto što i osvojiti ga. Pa, što je on napravio, a u kako je samo jakoj reprezentaciji igrao. Moji bi kritičari napokon trebali zašutjeti. Uzet ću nekoliko dana za razmišljanje i potom donijeti odluku imaju li moji nastupi za reprezentaciju smisla. Meni oni za karijeru nisu potrebni", odgovorio je Milli preko medija Eto'o i zaključio u jednako ogorčenom tonu:

"Čovjek se zapita jesu li ti kritičari moji sunarodnjaci. I ima li uopće smisla da ja zaigram na SP-u!?"