Nogomet
3

Iker Casillas: Moja je budućnost u Real Madridu

Totalsport
Iker Casillas (Foto: Arhiv)
Iker Casillas (Foto: Arhiv)
Golman Real Madrida Iker Casillas (32) odbacio je mogućnost da će predstojeće ljeto napustiti Santiago Bernabeu.

Golman koji je u Real došao još kao dječak ovu sezonu neće pamtiti po dobrome. Najprije ga je trener Jose Mourinho gurnuo na klupu, a kad se vratio pred gol, slomio je palac. Nakon oporavka više nije uspio vratiti ''jedinicu'' koju je ugrabio Diego Lopez.

Sve je to potaknulo nagađanja da bi mogao napustiti klub, ali to se, čini se, ipak neće dogoditi.

"Moja je budućnost u Real Madridu. Imam važeći ugovor, a u klubu sam od svoje devete godine. Real je cijeli život bio moj klub i tu želim ostati", rekao je Casillas u razgovoru za AS.

Iskusnom nogometašu bi se mogla otvoriti prilika nakon sve izglednijeg odlaska Josea Mourinha, no Casillas o tome ne želi govoriti.

"Morate pitati Mourinha ostaje li ili odlazi. Mene zanima samo da navijačima Reala priuštimo malo radosti. U Ligi prvaka nam nije bilo suđeno, tako da mora biti u jedinom takmičenju koje nam je preostalo, u Kupu kralja."

Osvrnuo se Casillas potom i na ispadanje od Borussije Dortmund u polufinalu Lige prvaka, kao i na krah Barcelone protiv Bayerna (ukupno 7-0 u dvije utakmice).

"Nisam razgovarao ni s kime iz Barcelone, ali bilo je jasno da će nakon poraza 4-0 u prvoj utakmici biti teško proći u finale. Moramo čestitati i Bayernu i Borussiji jer su pokazali dobru igru i zaslužili su ući u finale. Svi smo pričali o španskom finalu, ali nije nam bilo suđeno."