Pjanić poručio Liverpoolu
0

'Igrat ćemo sa sto posto u Firenci'

Totalsport
Mladi nogometaš Lyona i reprezentacije BiH, Miralem Pjanić, izjavio je da Lyon, uprkos tome što je osigurao osminu finala, ide na pobjedu kod Fiorentine u utorak u dvoboju petog kola E skupine.

Liverpool mora pobijediti Debrecen u Mađarskoj i nadati se da Lyon može pobijediti Fiorentinu u gostima te time produžiti minimalne mogućnosti Liverpoola za drugim mjestom, koje bi ekipa Rafe Beniteza onda mogla izboriti domaćom pobjedom nad Italijanima u utakmici posljednjeg, šestog kola.

  • Dosad smo odigrali nekoliko velikih utakmica u Ligi prvaka i na taj način kanimo nastaviti – rekao je 19-godišnji Bosanac.

  • Imamo dobru ekipu i svjesni smo da možemo imati uspješnu sezonu u Ligi prvaka. Nismo među favoritima, ali tako je i bolje. Imamo velik potencijal. Pokazali smo mnogo dobrih stvari i niti jednoj ekpi neće biti jednostavno igrati protiv nas.

  • Naš je cilj doći dalje od samo osmine finala, u kojoj smo dosad obično nalijetali na zid. Sada želimo što je dalje moguće.

  • Osjećali smo užitak nakon pobjede nad Liverpoolom 2-1 na Anfieldu. Bili smo tako sretni jer smo bili fokusirani i snažni protiv jedne velike ekipe. Takvi želimo izgledati i protiv Fiorentine - dodao je.