Roberto Carlos
0

"Igrao bih za Real besplatno"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Bivši lijevi branič Real Madrida i brazilske nogometne reprezentacije a današnji član Fenerbahçea, Roberto Carlos (36), izrazio je želju za povratak u redove “kraljevskog kluba”.
  • Igram svoju treću sezonu u Turskoj i odlučio sam da ću otići u decembru. Mislim da ću se vratiti u Brazil i tamo igrati za neku ekipu – rekao je 36-godišnji Carlos, kojeg aktualni ugovor s istanbulskim klubom veže do juna 2010. godine.

Pitanje o mogućem povratku u redove Real Madrida, kluba u kojem je proveo 11 godina (1996.-2007.) i za koji je odigrao 584 utakmice i zabio 71 gol, nije Carlosa ostavilo ravnodušnim.

  • Bio bih voljan igrati igrati za Madrid šest mjeseci, od januara do juna, besplatno. U Madridu sam proveo mnoge divne godine, osvojio sam sve što se dalo osvojiti i to je moj drugi dom. Jako mi je važno vratiti se u Real Madrid, naravno da bih to želio napraviti još kao igrač, ali ako to nije moguće onda bih volio dobiti priliku raditi s mladima, djecom i prenijeti im svoje znanje - dodao je iskusni Brazilac.