Koktel u Titovoj 38/b
0

FOTO+VIDEO / Igrači u odličnoj atmosferi putuju u Antaliju, moguć povratak Hamzagića

Piše: Edin Isanović
(Foto: Jasenko Korjenić/Sarajevo-x.com)
U prostorijama Fudbalskog kluba "Sarajevo" u Titovoj 38/b Upravni odbor kluba organizovao je druženje igrača i novinara, povodom odlaska na dalje pripreme u Antaliju. Svi igrači bili su u odličnom rapsoloženju, te su istakli kako željno iščekuju nastavak priprema, ali i početak nogometne sezone.

"Prezadovoljan sam urađenim do sada. Kontrolne utakmice daju mi argumente za ovo što govorim. Posebno me veseli odlična fizička spremnost igrača. Nadam se da ćemo u Antaliji na mnogo boljim terenima nastaviti ovim intenzitetom. Naš primarni cilj je izlazak u Evropu, a ako nam se ukaže prilika za osvajanje titule objeručke ćemo je prihvatiti", kazao je za Sarajevo-x.com trener "Sarajeva" Mirza Varešanović.

Na pitanje da li je zadovoljan angažmanom novih lica u bordo svlačionici, Varešanović je odgovorio: "Izuzetno sam zadovoljan. Mislim da ćemo u nastavku prvenstva biti mnogo kvalitetniji".

U prostorijama kluba zatekli smo i Zorana Beloševića, povratnika u tim sa Koševa.

"Ujutro bih trebao potpisati ugovor. Sa čelnim ljudima kluba dogovorio sam se za pet minuta i istinski se radujem što ću nositi bordo dres", istakao je Belošević.

Bordo ekspedicija u Antaliju leti sutra u 14.00 sati, a prvi šef struke, Mirza Varešanović, odlučio se da povede 25 igrača. Zbog povrede s ekipom neće putovati Haris Handžić.

Na kraju se prisutnima obratio i predsjednik kluba, Amir Rizvanović, koji je zaželio sretan put igračima.

Također, saznali smo da je igračima pred polazak na put isplaćena još jedna plata.

Prilikom izlaska iz klupskih prostorija sreli smo Dženaldina Hamzagića koji bi, po svemu sudeći, mogao ostati vjeran bordo boji.