Nogomet
0

Igrači Eintrachta se potukli na treningu

Totalsport
U srijedu su se na treningu nogometaša Eintrachta iz Frankfurta fizički obračunali prvotimci Georgios Tzavellas i Maik Franz, i to tri puta.

Sve je počelo jednim preoštrim startom stopera Franza u noge grčkoga lijevog braniča, koji je svom napadaču uzvratio odgurnuvši ga žestokim udarcem dlanovima u prsa.

Osvete žedni Grk potom je prvom sljedećom prilikom u drugom duelu uhvatio Franza za vrat povukavši ga dole očitim prekršajem. U padu je Franz Grka udario rukom u potiljak. Tuču je spriječio sam trener Michael Skibbe, razdvojivši igrače.

Tzavellas, međutim, nije posustajao. Pri jednom je slobodnom udarcu, dok mu je Franz stajao preblizu, napucao protivnika u predio prepona, da bi potom Franzu, opet ciljajući baš njega, krvnički uklizao objema nogama.

Skibbe je tada prekinuo trening i poslao sve igrače na trčanje.

Franz je poznat kao jedan od najomraženijih nogometaša u Bundesligi. Tzavellas je pak strijelac jedinog pogotka za frankfurtsku ekipu u 2011. godini. Zabio ga je prošlog vikenda pogodivši protiv Schalkea s rekordna 73 metra udaljenosti.

Ekipa Eintrachta ugrozila je svoj bundesligaški opstanak nevjerovatnom negativnom serijom: u devet prvenstvenih dvoboja proljetnog dijela prvenstva na učinku su od sedam poraza i dva remija. Trenutno su 15-plasirani tim na tabeli 18 Bundesligaša.