Pjanić napunio 20 godina
0

"Idemo dalje pobjeđivati"

Totalsport
Miralem Pjanić (Foto: Reuters)
Miralem Pjanić (Foto: Reuters)
Bh. reprezentativac Miralem Pjanić u petak je proslavio 20. rođendan. No, pravog slavlja nema jer je njegov Lyon u strašnom ritmu. U utorak su kvalitetno obavili posao u prvom četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka u kojem su u "francuskom derbiju" pobijedili Bordeaux s 3-1. Pjanić je asistirao kod drugog gola.

No, već ovog vikenda se i jedni i drugi moraju prebaciti na prvenstvene borbe, a Lyon još uvijek nije odbacio mogućnost uzimanja krune najboljega u Le Championnatu. Imaju dva boda manje od vodećeg Bordeauxa, ali i dvije utakmice više od tog suparnika.

U subotu, pak, Lyon odlazi kod dobrog Rennesa, koji ima odličnu statistiku na svom terenu: skupili su deset pobjeda, dva remija i tri poraza.

"Oni su vjerovatno odmorniji i svježiji od nas. Isto tako, prava su atletska ekipa s dobrim pojedincima, ali ništa od toga nas ne bi smjelo zaustaviti u subotu. Moramo nastaviti pobjeđivati. Čuvanje za revanš u Bordeauxu? Ne, ne dolazi u obzir. U svaku utakmicu ulazimo da damo apsolutno sve od sebe", rekao je Pjanić.