Nogomet
0

Icardi dodao so na ranu Maxija Lopeza provokativnom porukom

Totalsport
Mauro Icardi (Foto: EPA)
Mauro Icardi (Foto: EPA)
Mauro Icardi i Maxi Lopez ne tako davno su bili saigrači i dobri prijatelji koji su zajedno išli na odmor. Danas je njihov odnos dotaknuo dno, a sve zbog jedne žene.

Dvojica argentinskih nogometaša bili su prijatelji i saigrači u Sampdoriji, iz koje je Icardi uoči ove sezone prešao u Inter. Icardi je u ljubavnoj vezi s bivšom suprugom Maxija Lopeza, manekenkom Wandom Narom, što Maxi Lopez očito jako teško podnosi.

Dvojica bivših prijatelja u nedjelju su se susreli u Genovi u ligaškoj utakmici njihovih klubova. Uoči utakmice je Maxi Lopez odbio pružiti ruku Icardiju, koji je svom bivšem klubu dao dva gola u pobjedi 4-0. Za Maxija Lopeza kao da to nije bio dovoljno loš dan, pa je još promašio kazneni udarac u 18. minuti, pet minuta nakon što je Icardi postigao prvi gol na utakmici.

Wanda Nara, koja je napustila supruga Maxija Lopeza i "pobjegla u Icardijev zagrljaj", napustila je Twitter u srijedu "da bi se mogla usredotočiti na vrlo važan događaj u svom životu", kako je poručila. Ona i Icardi su zaručeni i u junu bi se trebali vjenčati.

Icardi je, pak, putem društvene mreže odgovorio na izvještaje kako ga Maxi Lopez kani tužiti jer kontinuirano objavljuje fotografije djece koju Maxi Lopez ima sa svojom bivšom suprugom.

"Šteta je što ljudi ne razumiju ništa šta mi radimo. Ne postoji takva stvar kao što je kazna za stavljanje fotografija na društvenoj mreži. Jedine kazne koje ja plaćam su one za parking. Stižu mi jer se zbog Wande parkiram na pogrešnim mjestima", poručio je Icardi.

Kasnije je objavio još jednu poruku na Twitteru koja je sigurno dodatno razbjesnila Maxija Lopeza. Poruku koju je uputio Wandi…

"Godinu i sedam mjeseci zajedno! Volim te više nego prvi put kada smo se sreli!"

Icardi i Wanda Nara službeno su zajedno od novembra 2013. godine. Icardi je, zapravo, sugerisao kako se njegova veza s Wandom počela događati puno prije nego što se ona razišla s Maxijem Lopezom.