Sunday Times
0

Ibrahimović novi “galacticos”?

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Prema pisanju Sunday Timesa, Realov predsjednik Florentino Perez mogao bi dovesti Zlatana Ibrahimovića (27) u redove svoje ekipe, nakon što su pregovori s Valencijom oko Davida Ville (27), čini se, zapeli.

Real je odlučan u namjeri da dovede vrhunskog napadača u svoje redove, a ukoliko se uskoro pregovori oko Ville ne pomaknu s mrtve tačke na kojoj trenutno stoje, Perez će se okrenuti popularnom “Ibracadabri”.

Barcelona se dugo vremena spominjala kao glavni favorit za Ibrahimovićevu kupnju, a spominjala se i mogućnost zamjene za Samuela Eto'a. Ipak, od svega čini se neće biti ništa, a visina odštete od 94 milijuna eura koju je na Ibrahimovića postavio Interov predsjednik Massimo Moratti, pokazala previsokom za katalonski klub.

Real je s druge strane, dodaje dalje Times, spreman nastaviti svoje megalomansko trošenje i nakon kupnje Kake (67.2 milijuna eura) i Cristiana Ronalda (94 milijuna eura). Također se navodi da bi u cijeli transfer za Ibrahimovića mogli biti uključeni i holandski veznjak Wesley Sneijder i argentinski napadač Gonzalo Higuain, uz bogati novčani iznos.